Ounasvaara - Hihtokeskus

|
Per començar bé el dia, ens hem adormit. Amb això del canvi d'hora, l'Adrià ha ficat malament el despertador i no ha sonat. Així que ens hem despertat més tard del que hauriem volgut i hem fet un canvi de plans. Enlloc dels esquís hem agafat les raquetes i ens hem apropat a Ounasvaara, una zona de bosc molt propera a Rovaniemi, amb un petit cim de tan sols 203m d'altitud. Tots els arbres estan coberts de neu, sembla que hagin tirat nata, tot de formes arrodonides. Avui tampoc fa massa fred, entre 0ºC i -5ºC.


Durant gairebé 3h hem anat agafant camins, caminets i alguna que altra inventada de camí. L'escenari és preciós i el cel pren una llum diferent. Des del cim de Ounasvaara es veu Kemijoki, el riu que travessa la ciutat i que ara mateix està completament glaçat.

Més tard ha començat a nevar, així que hem anat a dinar. Per la tarde, hem anat a Hihtokeskus, un àrea d'esquí de fons situada a l'altra vessant de Ounasvaara. Quan hem arribat la llum que hi havia era màgica, una combinació de blancs, taronges i liles que ens ha deixat encantats. També hem al·lucinat amb els tobogans que hi ha per saltar amb els esquís. Al llarg d'una hora i poc més, hem caminat una mica per les pistes d'aquesta zona, i com no, ens hem liat pel mig del bosc. Al final hem hagut de treure el frontal, encara que el reflex de la neu fa que s'hi vegi prou bé.

És l'entorn que veniem buscant. Una passada!





1 comentarios:

Judith ha dit...

nena que xulo!!quines fotos mes maques :)

Publica un comentari a l'entrada