Caminar per Tivissa

|
Els caps de setmana són curts i s’han d’aprofitar al màxim! Dissabte matí no vaig tenir més que 1h, això si, amb la millor companyia del món, per anar a donar un tomet ràpid per la Llena, Monegrets i St.Blai. Els previs a la calçotada del dia, no em van deixar més temps.

Diumenge havia de triar, entre anar a una de les caminades que es fan al poble, o anar a córrer. El bon ambient d’aquestes caminades i lo agradables que resulten van fer que intentés, una vegada més, exprimir el temps al màxim. A les del matí vam sortir del parc de bombers enfilant-nos Maula amunt, per agafar el barranc de Vallonga, passar per Simetries i pujar per Penaroja, tornant al poble per St.Blai. En total, in de caminar, amb paradeta per esmorzar, i alguna que altra explicació divulgativa de Quimo. Per arrodonir-ho, una de les àguiles cuabarrades que fan niu al terme es va deixar veure.

Per la tarde, encara va quedar-me una mica de temps per fer la volteta que no havia pogut fer divendres. in, a bon ritme perquè mentre pujava la Llena per la banda del grau, l’ombra del sol m’anava escombrant per darrera. Es feia fosc.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada