Un banyet fresquet!

|

9h del matí, truco a les oficines del Sampo i reservo dues places pel creuer del dia. El Sampo és un trencagels jubilat, que els últims 20 anys els ha destinat a fer creuers pel Golf de Botnia, al mar Bàltic.

A les 11:15h hem arribat a Kemi (situat a gairebé 2h de Rovaniemi, direcicó sud). Hem embarcat i el trencagels ha començat a obrir-se pas en el mar de gel. Ens han fet una ruta pel vaixell, ensenyant-nos la sala de màquines, de comandaments i cada racó fins arribar a proa, on hem vist com les plaques de gel s'anaven trencant per deixar-nos pas. Un espectacle!

Després de dinar una sopeta de salmó al restaurant del Sampo, aquest ha fet una parada al mig del mar, i nosaltres ens hem enfundat en uns neoprens especials per prendre un banyet fresquet enmig del Bàltic i els seus icebergs. Ha sigut una sensació molt xula, enmig de tots aquells glaçons de gel m'he sentit com la llimona d'una caipirinha!

Ja fora de l'aigua i sense els tratges, ens han deixat donar un tomet a peu per damunt del mar glaçat. Sona raro no? jajaja mola molt!

Han sigut 5h de creuer inoblidable, a una temperatura més o menys com cada dia, però amb una sensació tèrmica terrible degut al ventet que bufava.

Cel ennuvolat: avui tampoc veurem l'Aurora. Llàstima!







1 comentarios:

Judith ha dit...

eiii k guai! ja m'explicaras mes detalladament aquestes sensacions :)

Publica un comentari a l'entrada