7a Cursa de Muntanya de Tivissa

|

Un any més la Cursa de Muntanya de Tivissa  segueix sent la nineta dels meus ulls! la meva preferida, la que més m’agrada! 23,4km amb 1973m+ puntuables pel Circuit Català i pel Circuit de les Terres de l’Ebre, fan d’aquesta cursa un gran atractiu en el qual tinc la sort de participar-hi com a organització, voluntària i corredora, així que la disfruto per tots els costats!

Aquest any hi he arribat pitjor del que esperava, encara que ben mirat són les ganes les que em feien ser optimista, perquè de cames...poca cosa queda! A casa corro amb el cor. Després de la lesió del UTMB em vaig esforçar al màxim per recuperar i poder córrer a Tivissa i en l’estret marge que em va quedar per entrenar vaig fer el que vaig poder. Porto molts km a les cames i tot i conèixer cada pedra del circuit, la cursa de Tivissa se’m va fer curta i intensa.

Vaig sortir tan disparada com tots, però agafant la sendera a Padrells ja vaig veure que les cames no anaven com voldria, i que tocaria patir. Les pujades se’m feien dures i a les baixades no aconseguia recuperar tot el que voldria. Vaig aprofitar els ànims de tota la gent de la muntanya (moltíssima!) que em feien riure amb qualsevol bajanada. Gent de casa! Fins al final de la Serra de la Creu vaig jugar a conservar i perdre el tercer lloc, però sabia que aquell joc no duraria massa, ja que hi havia molt nivell. Finalment vaig arribar a meta amb 3h15m i 7a posició. L’any passat amb aquest temps hauria fet la mateixa posició (3ra), cosa que demostra que el nivell ha millorat i molt! I això és el que més m’agrada, poder córrer entre gent de nivell encara que això suposés quedar la última, perquè al final jo no corro contra ningú més que contra mi, i si aquest any trobant-me pitjor (o directament, no trobant-me) sol he fet 2min més, vol dir que potser en general si que he millorat.

A Tivissa la festa no s’acaba un cop arribats a meta, i després d’una dutxeta, una rostida per tots els corredors i la feina feta, els voluntaris vam agermanar-nos per compartir una paella que estava deliciosa! Enhorabona als cuiners!

Fent una ullada a les classificacions i temps d’anys anteriors podreu veure que el nivell de la Cursa de Muntanya de Tivissa ha augmentat de forma espectacular! Les pedres són les mateixes, però cada any hi ha més corredors i corren més; així com tants o més voluntaris que cada any fan millor la seva feina! (Moltíssimes gràcies a tots! Ni falta fa dir que sense vosaltres aquesta cursa no tindria ni la meitat de l’encant que té!) A més, aquest any ens hem aventurat en la 1ra Marxa de Muntanya de Tivissa, que ha estat un èxit de participació i de la qual hem après com millorar-la en properes edicions.Visca Tivissa! I Visca l’Extrem Team!

1 comentarios:

catcarrasquet ha dit...

Felicitats Thais, perquè sempre tens un moment per saludar a la gent que estem per la muntanya aquell dia. Salut i endavant.

Publica un comentari a l'entrada