II Vandekames

|

Un matí de platja i una bona migdiada van ser una bona prèvia abans d’anar cap a la Vandekames. Vam apurar el temps, ja que per una vegada, estàvem al costat de casa i a més a més veure la gent preparada amb un extra d’antelació em fica neguitosa.

La cursa va començar amb la pujada als Dedalts, que per sort aquest any no em va agafar per sorpresa i vaig pujar força bé. La xafogor era horrorosa i la meva veritable por era la calor, així que des d’un bon principi els avituallaments els vaig utilitzar per remullar-me el cap, ja que el bidó em garantia que tindria líquid en qualsevol moment.

Aviat vaig veure que la primera fèmina s’escapava amb facilitat i que anava molt forta i jo no tenia masses ganes de lluitar-li la posició (a més a més no hauria pogut ni de bon tros!), així que vaig decidir quedar-me on era i anar fent. Després del km10 seguia un tram de baixada molt tècnica; no volia emportar-me cap factura d’aquella cursa cap a casa, així que vaig baixar tranquil·la. A més a més, em va venir un flato que feia temps que no recordava, així que per molt que hagués volgut baixar ràpid, em sembla a mi que no hauria pogut!

En els 500+ de la pujada cap a la portella em vaig sentir molt més còmoda i vaig fer un canvi de ritme, anant de menys a més i girant el cap de quan en quan per disfrutar de les vistes espectaculars.

Quedaven els últims km de descens des de la Portella fins Vandellòs passant per Castelló. De nou vaig tornar a tenir flato, així que de nou, vaig afluixar el ritme fins a sentir-me còmoda per anar fent. Vaig creuar la meta en 2na posició després de fer 22.8km amb 1500+ en 3h18m.

Tot i que el flato mantingut emmascara una mica les sensacions, les cames i les pulsacions em deixen un bon sabor de boca i sobretot, aquesta 2na posició que em va permetre pujar al podi molt ben acompanyada d’Elena Clavillo, que va fer un carrerón i de l’Ana Belén, que m'alegro molt que torni a estar donant guerra de la bona.


L’any passat vaig ser molt crítica amb aquesta cursa perquè vaig patir molt alguns aspectes. Aquest any també vull ser-ho i crec que he de felicitar a la gent del Virginia Bay per diverses coses. El canvi de circuit va ser molt acertat al meu gust, ja que la zona de la Portella és espectacular. Aquest canvi he vist que ha suposat un bon treball de neteja de senders, fet que també valoro moltíssim, pel que costa i pel bé que fa en la seva recuperació. Un altre aspecte pel que vull felicitar a l’organització és pel marcatge. No sé qui el va fer però chapeauuuuu!!! és dels millors que he vist! Així que enhorabona a tota l’organització per aquesta magnífica cursa que a més a més va estar lluïda per corredors d’altíssim nivell i per una festassa final!

Ara, no vull ni pensar quin és el pròxim dorsal que m’espera…
0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada