Bcn - Riga - Helsinki - Rovaniemi

|

Per fi som a Rovaniemi! i dic per fi, perque ahir no ho veia tan clar. Després de canviar-nos quatre vegades el vol, vam sortir de BCN amb 2h 30min de retràs, motiu pel qual ja ens van avisar que a Riga perdriem l'escala a Rovaniemi, i que a sobre no hi havia cap vol cap a Rovaniemi fins avui.

A les 12h de la nit arribavem a un hotel del centre de Riga, i 4h més tard ens hem aixecat per anar cap a l'aeroport a agafar un vol direcció a Helsinki, i des d'allí un cap a Rovaniemi.

Quan hem arribat, el xoc tèrmic ha estat important, encara que sol estem a -4ºC (25ºC de diferència amb Barcelona). Aquí diuen que avui fa bon temps...(la setmana passada estaven a -30ºC). Hem llogat un cotxe, hem anat cap a l'apartament i després al super. Ja tenim la nevera plena!

Aquesta tarde hem anat a una oficina de turisme, per agafar una mica d'informació i fer alguns plans pels següents dies. Després hem visitat Santa Claus's Village, un lloc amb encant, on hem conegut a Papa Noel, que ens ha parlat en català.

Demà segurament toca ruteta amb esquis.
He sopat com una reina.
Estic rebentada.
PD: A l'Adrià li ha tocat Zegama!!!!!

2 comentarios:

Judith ha dit...

com no, ja heu tingut problemilles... jajajja

HEURA ha dit...

Si noi, aixo de complicar-vos la vida és lo vostre. Jejeje
Ja m'extranyava a mi que el viatge fos normal.....
Petons

Publica un comentari a l'entrada