Al Rico Fartlek

|
Ja porto massa dies amb complex de tractor, per allò que ho pujo i baixo tot a l’ample i que hores vinguin a la muntanya, així que he acabat acceptant el que el míster fa dies que em diu: fartleks.

Divendres, després de rodar un ratet per la pista tocaven sèries de 1000m. En total van ser 2x(5x1000), progressius de 60-90% bones recuperacions i sensacions vomitives jajaaja. Dutxa ràpida i cap a salsa.

Dissabte després d’una mogudeta sortida en veler en busca de balenes a la costa de Vilanova (on hi ha un pas migratori del rorcual comú) vam arribar a casa algo rebentats i a més a més plovisquejava, però ja no venia d’aquí, així que traje de faena i cap a la pista. Sèries un altra vegada, aquest cop de 200m. 10x200 a full. Si les de divendres eren per vomitar aquestes encara pitjor. Després, i per variar, dutxa ràpida i cap a l’assaig de gralla.






I per rematar el cap de setmana, diumenge es va celebrar la III Trobada d’Entitats Locals a Tivissa, on l’Extrem Team participavem amb un petit estant per donar a conéixer a la gent del poble qui som i què fem. A més vam aprofitar per repartir uns formidables polars i  buffs de gentilesa per a tots els socis (que mudats anirem!). Sabent que el dia estaria ocupat, una servidora havia matinat una mica per sortir a rodar amb la Cube de l’Adrià, que li he firat pel raid d’aquest cap de setmana i volia provar-la una mica perque no estic acostumada a tanta finura! 22km 70min.

Finde movidito, agulletes i una setmana per davant per mentalitzar-me pel Grifone Challenge Escanyabocs 2011, que ja el tenim aquí i es presenta moooooooooolt prometedor! Vamos equipoooooooooooooooooo! jajajaja

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada